Green lanceert nieuwe website

Green lanceert nieuwe website

Green lanceert nieuwe website

Green heeft haar nieuwe website gelanceerd. De geheel vernieuwde website is te bekijken via www.greenm2.nl. “Via onze nieuwe website willen we de klanten nog beter van informatie voorzien en onze groenprojecten waar we trots op zijn op een duidelijke manier presenteren.”, aldus Eric Ticheloven.

De website biedt een duidelijk overzicht van alle groenprojecten. Verdeeld in particulieren tuinen, bedrijfstuinen, instellingentuinen en speciale projecten. De website is volledig responsive. Dat wil zeggen dat deze geoptimaliseerd is voor pc’s, tablets en smartphones.

Green doet het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Of het nu om een particuliere tuin gaat, de tuin van een bedrijf of instelling of de aanleg van (stads)parken. Green denkt groot en groen. We maken gebruik van verrassende en eerlijke, duurzame materialen. We zoeken naar een optimale combinatie van functionaliteit en esthetica.

“Bij Green werken uitsluitend goed opgeleide mensen, met hart voor het hoveniersvak. Maakt u gebruik van ons onderhoud, dan ziet u telkens dezelfde mensen, wel zo prettig.”, aldus Nico Wissing.