Over Green

Green bundelt de krachten van Wissing Tuinen en Hoveniers en Groendesign Eric Ticheloven.

Green doet het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Of het nu om een particuliere tuin gaat, de tuin van een bedrijf of instelling of de aanleg van (stads)parken. Green denkt groot en groen. We maken gebruik van verrassende en eerlijke, duurzame materialen. We zoeken naar een optimale combinatie van functionaliteit en esthetica. Niets is ons te gek.

Bij Green werken uitsluitend goed opgeleide mensen, met hart voor het hoveniersvak. Maakt u gebruik van ons onderhoud, dan ziet u telkens dezelfde mensen, wel zo prettig.

Wij ontzorgen u en regelen alles rondom uw tuin. Green doet zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

ERIC TICHELOVEN

eric-ticheloven

Eric Ticheloven is oprichter en eigenaar van Green. Hij startte op zijn achttiende met zijn eigen hoveniersbedrijf en bloemisterij Groendesign Eric Ticheloven. Eric heeft nu bijna dertig jaar ervaring als creatief ondernemer in het groene vak. Een bevlogen man met een passie voor tuinen. Eric is tevens voorzitter van VHG Achterhoek. VHG is de branchevereniging voor ondernemers in het groen.

NICO WISSING

nicowissing

Nico Wissing is oprichter en eigenaar van Green. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen. Door zijn geheel eigen kijk op en gebruik van duurzame materialen wordt hij in binnen- en buitenland als ‘groene visionair’ gezien en regelmatig gevraagd voor adviezen, ontwerpen en lezingen. Naast Green is Nico ook eigenaar van NL Greenlabel dat hij samen met Lodewijk Hoekstra runt.