Green is officieel Erfgoedhovenier en aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers.

Als Erfgoedhovenier verdiepen we ons in de historie. Niet alleen als het gaat om de beplanting. We betrekken juist alle facetten in ons werk. Zoals de relatie tussen de gebouwen en het omringende groen. We kijken naar de cultuurhistorische waarden en werken met bijzondere aandacht aan beheer en restauratie van dergelijke tuinen. Zodat de vaak unieke eigenschappen kunnen blijven behouden.

Kennis van de historie van de aanleg, de samenhang tussen de aanwezige elementen en de verschillende tijdlagen in de aanleg zijn cruciaal voor zorgvuldig onderhoud én passende oplossingen bij eventueel nieuw gebruik. Wij kunnen u helpen bij duurzaam behoud en ontwikkeling van uw groen erfgoed in breder perspectief. Van onderhoud tot een stuk ontwerp of (her)inrichting. En, van waterelementen tot grote monumentale bomen.

Wij staan garant voor onze brede deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid en werken volgens de Uitvoeringsrichtlijn Hovenierswerk historische tuinen en parken bij groene monumenten. Uw monumentale stadstuin, boerenerf, landgoed, boomgaard of historische begraafplaats is bij Green in vertrouwde handen.

Bezoek de website van Erfgoedhoveniers.

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Moderne tuin met donkere details
Kleurrijke theatertuin