Ons hoveniersbedrijf is bezig aan een beweging waarmee we veranderen van een hoveniersbedrijf naar een echt groenbedrijf. Groen heeft hier de betekenis van duurzaam en circulair. We zijn nieuwsgierig, zoeken verbeteringen en komen tot innovaties voor een beter milieu en klimaat; duurzaamheid is voor ons geen product maar een houding die helpt om de circulaire economie vorm te geven.

Bijzonder gedreven

We zijn de weg ingeslagen naar een duurzame toekomst en doen hier geen concessies in. Onze hoveniers hebben passie voor groen en staan vierkant achter een duurzame toekomst. Onze tuinen zijn bijzonder, onderscheidend, vernieuwend en niet standaard. Dit maakt ons bijzonder gedreven.

Green geeft kleur

De wereld krijgt steeds meer kleur door Green. Zowel door de kleurrijke planten en bloemen in de tuinen, als door de scherpe focus op een groene wereld. Wij kleuren het thema duurzaamheid in met onze kennis en passie. Daarnaast komen kleuren terug in onze veelzijdigheid. Veelzijdigheid aan kennis en expertise, maar ook de verschillende ‘kleuren’ personen in onze kleurrijke, maar wisselende karakters.

Met zorg en aandacht

We gaan met zorg en aandacht om met de natuur, maar ook met onze opdrachtgevers. We luisteren naar de wensen en vertalen dit naar een uniek en duurzaam ontwerp. Wij streven ernaar om de zorg en aandacht verder uit te rollen richting onze opdrachtgevers.

"GreenM2 is geen doorsnee hovenier, ze zijn altijd op zoek naar kwaliteit en duurzaamheid. Ze denken goed mee, dat is het stukje partnerschap dat wij zoeken. Bovendien zijn ze altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Daarin zijn ze ook echt deskundig."
- Rensa Family Company

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Artistieke bedrijfstuin
Moderne tuin met donkere details