Green ontwerpt tuinen, legt ze aan en doet het onderhoud. Of het nu om een particuliere tuin gaat, de tuin van een bedrijf of de aanleg van (stads)parken. Green denkt groen. We maken gebruik van eerlijke, duurzame materialen die in de totale tuin net even anders zijn en daardoor voor verrassingen zorgen. We bieden een optimale combinatie van functionaliteit en esthetica. Niets is ons te gek.

OVER ONS

Green is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in duurzame, kwalitatief hoogwaardige tuinen. We ontwerpen, onderhouden en leggen de mooiste groene tuinen aan.

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt honderden kleuren in Green. Wij willen een groene en gezonde beleving -zowel binnen als buiten- voor iedereen mogelijk maken. Daarom ontwerpen, realiseren en beheren we belevingen in het groen vanuit gedrevenheid en vakmanschap. We willen tegelijkertijd bijdragen aan behoud van een leefbare aarde voor mens, dier en plant. We verdiepen ons in de wens van de klant en bieden een integrale aanpak vanaf vraag, idee, ontwerp en uitvoering tot en met langjarig beheer.

Met een team van 20 vakbekwame hoveniers kunnen we kwaliteit garanderen. Onze hoveniers hebben de kennis en kunde om de mooiste tuinen aan te leggen en te onderhouden. We helpen onze opdrachtgevers om hun wensen te bereiken. Of het nou een particuliere of zakelijke klant betreft. Kwaliteit is geen toeval; wij combineren al ruim vijfendertig jaar passie met vakmanschap en als er eens iets mis gaat lossen we dat altijd op.

We zijn verbonden met NL Greenlabel en de vereniging van Erfgoedhoveniers. Want wie het verleden niet op waarde weet te schatten zal ook moeite hebben met de toekomst.

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Kleine tuin met optimaal ruimtegebruik
Tuin met speciale vijver