Een eerste indruk is belangrijk. Niet alleen uw pand, maar zeker ook uw bedrijfstuin speelt daarbij een belangrijke rol en kan de architectuur van het gebouw versterken. Het is uw visitekaartje. Het eerste dat men ziet wanneer ze bij u op bezoek komen.

Kwaliteit is geen toeval

Green is een allround hoveniersbedrijf, een echt groenbedrijf. We gaan voor waarde creatie op lange termijn, niet voor winst op korte termijn. Vakmanschap zit in ons bloed en dat merk je in al ons werk. Dit is het betrouwbare fundament waarop we onze duurzame, innovatieve groenoplossingen en tuinontwerpen baseren. Dit gecombineerd met de persoonlijke betrokkenheid die je van een gedegen hoveniersbedrijf mag verwachten. We verdiepen ons in de wens van de klant en bieden een integrale aanpak vanaf vraag, idee, ontwerp en uitvoering tot en met langjarig beheer.

Wij combineren al ruim 35 jaar passie met vakmanschap en als er eens iets mis gaat lossen we dat altijd op. Wij zijn nieuwsgierig, zoeken verbeteringen en komen tot innovaties voor een beter milieu en klimaat; duurzaamheid is voor ons geen product maar een houding die helpt om de circulaire economie vorm te geven. Bij ons kunt u terecht voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin.

Tuinontwerp

Tuinonderhoud

Tuinaanleg

"GreenM2 is geen doorsnee hovenier, ze zijn altijd op zoek naar kwaliteit en duurzaamheid. Ze denken goed mee, dat is het stukje partnerschap dat wij zoeken. Bovendien zijn ze altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Daarin zijn ze ook echt deskundig."
- Rensa Family Company

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Terrassentuin met hoogteverschil
Lichte tuin met lijnenspel