Hoveniersbedrijf Green ontwerpt tuinen naar uw wens, met een verrassend ontwerp dat net even anders is.

Een beleving in het groen

Optimaal gebruik makend van de omgeving: de aanwezige bomen, het adembenemende uitzicht of het glooiende landschap. Een tuin van Green past bij de architectuur van uw woning en geeft uw pand een boost. We maken gebruik van zichtlijnen, kleuren, letten op de bloeiperiodes van planten en richten hem naar uw wens in. We werken uitsluitend met duurzame materialen zoals beton, gebakken steen, glas, duurzame houtsoorten en cortenstaal.

Bij Green werken we aan concepten, bestekken, technische details en presentaties. We realiseren groenconcepten voor welstandsplannen, beplantingsplannen, bloeiende borders, ruimtelijke tuinen, kleurrijke tuinen, pluktuinen, binnentuinen, exclusieve tuinen, stadstuinen, Engelse cottage tuinen, luxe wellness tuinen, Mediterraanse tuinen, efficiënte tuinen, daktuinen, voortuinen, en wellicht is uw specifieke wens onze volgende tuin.

Door vakmensen met liefde voor het vak

Welke voorkeur u ook heeft, we gaan samen met u aan de slag om de mooiste maatwerk tuin te ontwerpen, naar uw eigen wensen. We zoeken daarbij naar een optimale combinatie van functionaliteit en esthetiek. Daarbij zijn uw wensen en eisen natuurlijk leidend, maar wij verrassen u daarbij graag met onze creatieve oplossingen waar u misschien zelf niet eens aan had gedacht. U vindt bij ons geen standaard tuinen en is iets niet verkrijgbaar, dan laten we het op maat voor u maken. Bij Green weet u zeker dat niemand anders een tuin heeft zoals die van u. Niets is ons te gek.

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Natuurtuin met laagstam boomgaard
Landelijke tuin met glooiing en kronkelpaden