Ook wanneer het om deelwerkzaamheden gaat zoals een beplantingsplan voor het opnieuw inrichten van uw borders, het herstellen van de huidige bestrating of het aanpassen van het beregeningssysteem staan wij voor u klaar.

Een lust voor het oog

Onze vakbekwame hoveniers zullen zorgdragen voor een perfecte uitvoering en oplevering. Tijdens het proces denken de hoveniers met u mee in en verzorgen wij de aanleg van de door uw gewenste tuin. Wij maken gebruik van duurzame en eerlijke materialen die naarmate de tijd vordert alleen maar mooier worden.

We wijken graag af van de gebaande paden en gebruiken niet alleen duurzame materialen zoals steen, beton, duurzame houtsoorten en (corten)staal, maar kiezen ook voor glas. Een glazen object, een metalen lijst aan de hoeken van een trap, een keramisch kunstwerk. Al die elementen zorgen ervoor dat een tuin net even anders wordt. Mooie planten welke zorgvuldig zijn gekozen om hun kleur, bloeitijd en tevens goed zijn voor de vlinders en bijen maken de tuin compleet. Een lust voor het oog.

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Kleurrijke bedrijfstuin 2.0
Terrassentuin met hoogteverschil