Een tuin blijft het mooist wanneer deze goed onderhouden wordt.

Green verzorgt het tuinonderhoud

Een bedrijfstuin is een visitekaartje voor het bedrijf. Green zorgt er voor dat deze er altijd perfect bij ligt. Door een mooie, kleurrijke bedrijfstuin raken (toekomstige) klanten gelijk onder de indruk van uw bedrijf.

Green verzorgt alle soorten tuinonderhoud. Denk hierbij aan seizoensgebonden onderhoud, onderhoud van hagen en borders, boomverzorging, bemesten, onkruidbestrijding, het onderhouden van het gazon, bladruimen en het geven van een beplantingsadvies.

Wij spreken met u af wanneer en welke onderhoud wenselijk is. Op de met u afgesproken tijden verricht Green het wekelijks, maandelijks of (half)jaarlijks onderhoud. Ook voor incidenteel onderhoudswerk kunt u bij ons terecht. Alles om het maximale uit uw tuin te halen en een beeld te creëren wat klanten niet snel zullen vergeten!

“Ik zou mensen zeker adviseren als ze iets in de tuin willen doen om naar GreenM2 te gaan. Een heel deskundig bedrijf, met prettige medewerkers en goede ideeën voor de aanleg. Op het gebied van onderhoud hebben ze het prima geregeld. Ik hoef er niet naar om te kijken en ze bellen uit zichzelf. Daarin ontzorgen ze.”
- Richard Smees

Neem contact op

Interesse of meer weten?

Meer projecten

Kleine tuin met optimaal ruimtegebruik
Bedrijfstuin met Accoyavlonder